Huisje

Het houten huis is een moderne, gelijkvloerse, riante houten bungalow. De woonkamer is bijzonder ruim maar toch gezellig en behaaglijk. Wilt u zorgeloos kunnen genieten in een sfeervol, ruim vakantiehuis? Dan is het houten huis misschien iets voor u!

Het houten huis heeft een gezellige atmosfeer. In de zomer is het er lekker koel, in de winter luxueus warm. Sinds augustus 2017 heeft het houten huis een moderne houtkachel. De kachel heeft ruiten aan 3 kanten zodat u uit alle hoeken in de kamer kunt genieten van een sfeervol vuur. Het huisje is ook van binnen geheel van hout. Wilt u ontspannen in een echt andere omgeving?

De bungalow staat op een bosrijke kavel van 800 m2 aan de rand van het bungalowpark het Kooiveld Simmelink / ‘t Rommelgebergte. Er zijn 2 slaapkamers met ieder twee eenpersoonsbedden. Er is een grote badkamer met inloop douche en een goed gevulde open keuken met magnetron en oven. Vanzelfsprekend mag gratis wifi en digitale televisie (Ziggo) in een moderne bungalow niet ontbreken. U kunt ook gebruik maken van de houtkachel, wasmachine, tuinset, berging, CD/Radio/MP3 speler met ruime muziekcollectie en DVD speler. Daarnaast kunt u gebruik maken van een groot aantal routebeschrijvingen voor wandel- en fietstochten in de omgeving. Eind 2016 zijn de terrastegels vernieuwd en in 2017 heeft de bungalow een nieuwe vloer gekregen.
Huisdieren in overleg, in deze bungalow mag niet gerookt worden.